ЗАЩИТНИ ПРЕГРАДИ (И12)

 1. 1
  БОЛАРДИ

  Болардите на A-SAFE Bollards са мулти функционален продукт, широко използван в индустрията, търговските и публични среди. Изработени, за да предпазват структури и оборудване от нараняване от сблъсъци и да предоставят здраво физическо присъствие, с което да предотвратят сблъсъци или да насочват превозните средства и хората.  Здрави, дълготрайни и с висока видимост, болардите на A-SAFE винаги насочват вниманието на машинистите към внимателно каране и могат да имат и насочваща роля.

  Болардите са налични в следните стандартни цветове – жълто, черно и сиво.

  Налични височини – 750mm, 1200mm and 2000mm.

  Подходящи за превозни средства с височина на удара 1200mm.

  КАТАЛОГ – ТУК

  ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – ТУК

 2. 2
  ПРОТЕКТОРИ СТЕЛАЖИ

  Протекторите са изработени за предпазване на уязвимите крака на стелажите както отпред, отстрани, така и ожулване от превозните средства във вашия склад. Протекторите RackGuard абсорбират и отклоняват ударите, трансферирайки енергията около крака на стелажа, а не директно през него. По този начин се предпазва от цялостно увреждане на стелажа и запазване на цялостната структура на стелажната система. Десет фрикционни точки на захващане, компресионни шарнири и централизираната гумена конзола подсигуряват безопасно захващане към всеки стелажен крак.

  Налично със следните височини – 400mm, 600mm и 1000mm и в стандартен жълт цвят. Подходящи при ПС със височина на удара от 0 – 1000мм.

  RackGuards се предлага в два варианта – за стандартни и хладилни помещения.  Най-уязвимите стелажи могат допълнително да бъдат подсигурени от RackEnd Barriers и Боларди.

  За повече информация – ТУК

  Za

 3. 3
  ЗАЩИТА ЗА ДОКОВЕ И ТОВАРНИ ЗОНИ

  ЗАЩИТА ЗА ДОКОВЕ

  Продуктът на A-SAFE за защита на доковете осигурява най-добрата и на-революционната защита на товарните зони на пазара.  За разлика от стандартните буфери, този продукт предпазва от износване и разкъсване и предпазва товарните платформи. Уникалната валякова система има външна полимерна част, която е високо устойчива на удари и шоко-абсорбираща вътрешна част.  Когато паркираните превозни средства тръгнат, съобразно промяната на товарната маса, валяците също се „движат“. Това намалява цените за поправка и структурните повреди. Това означава, че този продукт не се поврежда от триене както други буфери.

  Налично в черен цвят.

  Размерите са: 520mm височина, 295mm широчина и 107.5mm дълбочина.

  КАТАЛОГ – ТУК

  ПЛАТФОРМИ

  Изработени са, за да запълнят празнината между тежкотованото превозно средство и подът на тованата зона, подсигурявайки равна и здрава повършност за стабилизаторите. Платформите са лесни за инсталиране, осигурявайки защита за стабилизаторите на ТТПС, изравнявайки неравните повърхности, които могат да компроментират безопасността. Произведени са от Memaplex™ материал, специално за употреба навън – устойчиви са на корозия и ръжда.

  Налични в жълт цвят в два варианта – квадрат и правоъгълник.

  Размери на вариант квадрат  – 990 мм дължина и широчина и 15мм височина.

  Размери на вариант правоъгълник – 990мм широчина, 1990мм дължина и 15мм височина.

  За повече информация – ТУК

  СТОПОВЕ ЗА КАМИОНИ

 4. 4
  ПРОТЕКТОРИ КОЛОНИ

  Специално направен да осигурява защита на колоните на каквато и да е височина. Подходящ за квадратни и правоъгълни колони. Уникалният дизайн включва  структурно подсигурени ръбове, които да предпазват при удар от вилицата на мотокар; специален въздушен канал, за да разпръсква ударната сила и абсорбация на удара.

  Лесна и бърза инсталация!

  За повече информация – ТУК

  FlexiShieldColumnGuard.pdf (1)

 5. 5
  ПАРКИНГ ЗАЩИТНИ БАРИЕРИ

  Защитните паркинг рампи са разработени за предпазване на рампи, входни и изходни точки, стени и пешеходни зони.  Нараняването по колите при удар е намалено, спрямо употребата на други подобни прегради. Материалът, от който са изработени бариерите не се надрасква, не получава корозия, водо-устойчив и с UV защита, което намалява нуждата за поддръжка и допълнителна защита на бариерите от слънце.

  Сертифицирани са по EN1991, BS6399 и BS6180/DETR. Налични са в стандартен цвят – сив, но могат да бъдат изработени и в други цветове. Може да се добави вариант  – против катерене за допълнителна сигурност.

  За повече информация

 6. 6
  ЗАЩИТНИ ПРЕГРАДИ

  Защитните прегради на A-Safe са изработени специално за зони с висок трафик на хора  и на превозни средства. Лесни за инсталация и са подходящи както за вътрешни, така и външни пространства.

  Всички продукти на A-Safe са устойчиви на корозия!

  Налични са различни размери и модели  с различни функционалности спрямо нуждите на клиента. Изработва се безплатен проект!

 7. 7
  ДЕТЕКТОРИ

  Детекторите RackEye™ следят вибрациите и нанесените щети по стелажната структура. Дистанционно те алармират на отговорниците къде е  засечена щета. Комбинираното устройство – приложението и дигитален екран, осигуряват 24 часово наблюдение на стелажната цялост и алармира в реално време, когато има щета, така че управителите могат да контролират цялостно стелажната си система, независимо къде се намират.

  Демонстрация на работата с RackEye – ТУК

  За повече информация – ТУК

 8. 8
  БУФЕРИ ЗА СТЕНИ

  Буферните огради за стени са изработени, за да осигуряват защита на стените при минимално заемане на пространството. Те осигуряват защита от високи мотокари или от медицински колички или легла. Трайни, гъвкави и видими, те предпазват от вдлъбнатини и изхабяване, подсигурявайки видът на структурата и повърхностите.

  Налични в жълт цвят в различни дължини от 200мм – 2000мм

  Височината е 150мм с дълбочина 15мм

  За повече информация – ТУК